O nama

Alfa – INŽENJERING d.o.o. je poduzeće osnovano 2002. godine. Pomoću ureda u Zagrebu, Puli i Slavonskom Brodu svojom djelatnošću pokrivamo područje cijele Hrvatske.

Osnovna djelatnost poduzeća je pružanje usluga iz područja inženjeringa, projektiranja i stručnog nadzora u graditeljstvu. U zadnjih nekoliko godina aktivno djelujemo na području energetske učinkovitosti kroz djelatnosti energetskog certificiranja i projekte energetske obnove postojećih građevina. Svojim projektima sudjelujemo na natječajima kojima su odobrena sredstva za financiranje iz fondova EU!

Uz postavljanje i poštivanje brojnih standarda te obrazovane i iskusne zaposlenike inzistiramo na visokoj kvaliteti rada!

Naš dosadašnji uspjeh rezultat je jasno postavljenih ciljeva te stalnog praćenja tehnoloških novosti i usavršavanja. Uz najnovije trendove tržišta pratimo želje i potrebe naših klijenata što nas čini vrlo fleksibilnim poduzećem.

Naša misija je:
''Pružiti kvalitetnu uslugu prilagođenu potrebama klijenata uz naglasak na suvremena kretanja u graditeljstvu i stanovanju.''

Vizija nam je:
''Pouzdanim radom povećati kvalitetu života i zadovoljstvo boravka u vlastitom prostoru svakom našem klijentu i njegovoj okolini.''

Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije i angažirajte nas s povjerenjem a mi ćemo opravdati Vaša očekivanja i maksimalno Vam se prilagoditi.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Više informacija