Energetsko certificiranje

Posjedujemo ovlaštenje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada sa jednostavnim i složenim tehničkim sustavom. Za izdavanje energetskog certifikata provodimo energetski pregled zgrade kako bismo utvrdili njena energetska svojstva, a ujedno Vam i predložiti mjere za poboljšanje istih.

Do sada smo izdali preko 2000 energetskih certifikata za razne građevine javne namjene, višestambene zgrade, hotele, obiteljske kuće i poslovne prostore. U naše iskustvo možete se uvjeriti pregledom izdvojenih referenci.

Obveza energetskog certificiranja odnosi se na sve novoizgrađene zgrade, za sve postojeće zgrade javne namjene, kao i za sve postojeće zgrade ili njihove samostalne uporabne cjeline koje se prodaju.

Energetski certifikat mora se izraditi i za sve postojeće zgrade stambene ili poslovne namjene ili njihove posebne dijelove koje se iznajmljuje, daje u najam ili leasing najkasnije do 1. siječnja 2016. 

Cijena izrade energetskog certifikata ovisi o više faktora vezanih uz karakteristike same zgrade koja se certificira. Kako biste utvrdili točnu cijenu za Vašu građevinu možete nam se obratiti putem direktnog upita.

Ili možete dogovoriti sastanak u jednom od naših ureda u Zagrebu, Splitu, Puli ili Slavonskom Brodu putem kontakt informacija. 

Energetski pregled i certifikat prvi su korak u energetskoj obnovi zgrade te stoga financiranje izrade energetskih certifikata subvencionira i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Više o energetskoj obnovi . 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Više informacija